Momenatan nu am poze decat cu Shinwoo Phantom si ce am luat pentru altii. Metal Zero v.2 e pe drum de alaltaieri iar Yomega-ul ala Power Spin inca sta ambalat pentru ca proprietarul desi la platit nu a venit sa-l ia
"Toate calculatoarele asteapta cu aceeasi viteza." - Anonim
Sfoara portocalie este Highlights si e 100% din poliester. Da iti pot da catev cu placere ca am mai comandat cateva. Sforile din ploiester sunt intradevar mult mai durabile.
O sa fie mai usor acum sa ne strangem mai ales ca eu mai am inca 2 oameni care se joaca si o sa-si mai cumpere si ei stuff.
Sfori am mai luat unele tot 100% poliester Purple Passion. ) Am eu o boala cu aceasta culoare din cauza ca ma joc wow si am warlock. Purple is their colour.
Si in continuare alte cateva poze. Sper sa nu ma injurati de atatea poze, dar o parte din ele s-au "pierdut" pe drum si poate unii vor sa vada si alte poze decat cele de pe shopuri :
Ori esti colectionar ori ai facut multi oameni fericiti
Contrageutatile cam cat de grele sunt? (comparativ cu obiecte casnice) Am luat acum ceva timp o minge de cauciuc de la un automat de 50 de bani si am dat o gaura prin ea, dar pare cam usoara ca contragreutate.
Pe moment sunt in Strainezia, intru/ raspund mai greu
If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Am mai zis ca nu sunt foarte bogat si oricum pe astea doua care le am (Phantom si Metal Zero 2) o sa le tin mult timp pana sa-mi iau altceva, restul sunt doar comenzi ale altora.
Contra aia e sa zic un pic mai usoara decat o bricheta normala, dar foarte putin mai usoara. M-ai facut sa caut in toata casa dupa obiecte.