Comanda Iunie 2009 (partea a II-a)

In afara, inauntru, online, offline. Trading and stuff.

Comanda Iunie 2009 (partea a II-a)

Postby by2tza on Fri Jun 05, 2009 1:15 pm

In aceasta topica vor fi insirati userii ce vor comanda. Aici cine doreste sa comande se va uita pe unde vor ei si isi va alege ce sa isi ia. Pentru alte discutii despre aceasta comanda folositi acest (momentan nu exista topic).

TBA by Andrew, dupa poti inlatura tag-ul de la numele threadului, thanks.
Last edited by by2tza on Sun Jun 07, 2009 6:49 pm, edited 2 times in total.
Reason: Admin edit: mai b2ytza, nu le baga amenilor pe gat yoyonation daca nu vor sa-si ia de acolo// by2tza edit: am pus template-ul anterior, mi-e lene sa-l modific :))
Pentru întrebări puteţi să mă contactaţi pe PM sau când sunt pe CHAT puteţi să mă întrebaţi în direct.
by2tza
The Dude

Yoyo: Shinwoo Phantom
Spambot?: never

Re: Comanda Iunie 2009 (partea a II-a)

Postby ada on Mon Jun 08, 2009 5:36 pm

Vreau si eu ,aici se poate da comanda ?(:
ada
Forum wanderer

Yoyo: aerospin

Postby ada on Mon Jun 08, 2009 5:36 pm

ai se poate face comanda ?
ada
Forum wanderer

Postby Andrew on Mon Jun 08, 2009 6:23 pm

Cand se mai gaseste cineva sa se ofere voluntar sa faca comanda se face. E cam impropriu numit topicul "iunie 2009" tinand cont ca nu s-a facut in fiecare luna o comanda si nu-i obligatoriu sa se faca.
Pe moment sunt in Strainezia, intru/ raspund mai greu

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Yoyo: X-convict

Postby ada on Mon Jun 08, 2009 6:27 pm

mersi mult !sper sa se faca o comanda ...(:
ada
Forum wanderer

Postby by2tza on Mon Jun 08, 2009 7:33 pm

Pai te poti uita la site-uri de profil (gen : yoyonation) si iti poti alege de acolo un yoyo/accesorii/etc. In legatura cu lunile asa se vorbea mai demult sa se faca in fiecare luna o comanda (cei care vor) si sa fie un topic cu fiecare luna, iar in cazul in care nu se gasea nimeni nu se facea in luna respectiva.

// btw Andrew poti modifica anul de la comanda anterioara ca e 2008 in loc de 2009, nici nu exista atunci yoyo @ o-o :D
Pentru întrebări puteţi să mă contactaţi pe PM sau când sunt pe CHAT puteţi să mă întrebaţi în direct.
by2tza
The Dude

Yoyo: Shinwoo Phantom

Postby ada on Mon Jun 08, 2009 8:10 pm

m-am uitat, astept sa se faca comanda ar fi super !!!(:
ada
Forum wanderer

Postby Spore26 on Thu Jul 30, 2009 4:00 pm

salutare ...la ora asta n-am tinut nici un yo-yo in mana...de numai o ora pierd vremea pe forumul asta + am vazut niste filmulete pe net si mi se pare foarte interesanta treaba...desi am 15 ani imi surade ideea de a imi cumpara si eu un yo-yo.. m-am uitat la intrebari frecvente si cineva spunea ca pentru incepatori recomanda "shinwoo phantom" tinand cont ca nu e nici scump si pentru mine e mai mult decat suficient pe asta vreau sa il comand..

Si mai am o intrebare de om care numai de o ora a auzit de asa ceva...primesc si ata la yo-yo ul asta? sau trebuie sa o cumpar si pe aia separat?

Later edit:...M-am decis sa nu mai comand..nu am card si vad ca o comanda comuna se va realiza peste cateva luni...luna viitoare plec in spania poate gasesc acolo daca nu imi voi lua de la noi o jucarie de 3 lei macar sa imi fac o parere cat de de distractiv apoi imi voi comanda ceva din afara
Image
Spore26
Forum wanderer

Yoyo: in asteptare

Postby Andrew on Thu Jul 30, 2009 6:15 pm

Ma bucur ca ai gasit ceva interesant pe forum, ma gandeam ca doar aduna praful in ultimul timp.

Comanda in principiu se face cand se strange destula lume, daca n-ai card poate face altcineva. Si orice yoyo vine cu o ata pe el. Daca poti sa-ti iei direct de afara de undeva iti sugerez sa incerci. Pe moment iesi mai ieftin asa.

Daca mai ai intrebari sau ceva suntem aici. :D

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Postby Spore26 on Fri Jul 31, 2009 11:38 am

am primit un PM de la alt membru care spune ca are el un Shinwoo Phantom de vanzare la 50 de lei..ma gandesc ca nu trebuie sa ma grabesc...daca il iau de pe yoyonation vad ca pretul e la 13$ adica 40 de lei si pana la 50 de lei pot sa imi cumpar si mai multe stringuri..pana la urma il intreb pe tata daca imi da voie sa comand cu cardul lui..desi s-ar putea sa nu aiba incredere in astfel de siteuri si sa aiba unele suspiciuni..recunosc ca si eu am cateva nelamuriri cu privire la comanda..cat costa transportul? si altele
Image
Spore26
Forum wanderer

Postby Andrew on Fri Jul 31, 2009 11:57 am

Transportul de la yoyonation e 22$ si vine in catreva saptamani sau 33$ si vine in 3 zile cu tracking. In mod normal noi impartim frateste la cati cumpara.

Phantom e de fapt la 9.99$ http://www.yoyonation.com/product.php?p ... page=1deci cam 30 ron. 50 e destul de piperat. Daca reusesti sa strangi niste prieteni, si se mai aduna p'aici pe forum, ai iesi mai ieftin cu o comanda. Daca sunteti 6 oameni e mai ieftin de exemplu. Nu cu mult, dar totusi mai ieftin.

Acum depinde cata rabdare ai, si cati prieteni reusesti sa convingi. Sau poti sa iei de afara. ;)

Edit: m-am mai gandit la o chestie. Daca iei de pe net din afara si daca to e shippingul cat e ai putea sa mai pui putin sa-ti iei un yoyo ceva mai bun, sa nu dai o caruta de bani pe shipping pentru un yoyo care oricum e pentru incepatori si in care o sa te impiedici intr-o saptamana doua.

Yoyonation e safe. Are un banner mic cu verisign jos ;)

Asa ar ami fi si alte locuri, cu shippinguri diferite si preturi diferite. Avem o lista aici: yoyo-shops-t37.html

Image
Andrew
Site Admin

Postby Spore26 on Fri Jul 31, 2009 12:14 pm

eee daca e shippingul 20 de $ nici nu ma gandesc sa comand singur...am gasit niste siteuri de la noi care au cateva modele si asa mai bine aleg de acolo unul cu care sa incep dar m-am decis sa astept sa vad daca gasesc ceva pe afara si daca nu gasesc poate pana ma intorc se va vorbi de o comanda comuna poate pe la inceputul lui septembrie si pana atunci poate fac rost de bani si imi voi luat doua yoyo-uri si mai multe stringuri sa am de rezerva de alte accesorii nu se pune problema acum la inceput
Image
Spore26
Forum wanderer

Postby Andrew on Fri Jul 31, 2009 12:56 pm

Mda siteurile de pe la noi cam tot de pe la yoyonation & co isi iau jucariile si umfla pretu sa-si faca profit. In mod normal pe afara n-ar fi problema sa gasesti. Eventual poti sa googleuiest magazine prin tara/tarile respective sa vezi cam ce au cum au si cat au. Asa poti sa stii din timp unde sa ii gasest sa nu stai sa tot cauti odata ajuns p'acolo.

Image
Andrew
Site Admin

Postby Spore26 on Fri Jul 31, 2009 1:12 pm

It's a great idea i'll google it.Something that sound like "yo-yo stores in valencia" should help :idea:

p.s. Hey i want to know if it's ok that sig?..if it's not i can change it just tell me :roll:
Last edited by Spore26 on Fri Jul 31, 2009 2:16 pm, edited 3 times in total.
Image
Spore26
Forum wanderer

Postby Andrew on Fri Jul 31, 2009 1:13 pm

The sig's ok, no problem. I'll help you look. Got nothing better to do right now ;)

Image
Andrew
Site Admin

Postby Andrew on Fri Jul 31, 2009 1:50 pm

http://www.juegosmalabares.com/yoyos-c-55.html
http://www.medialunasevilla.com/tienda/ ... b63f628309

http://www.yoyomania.es/web/index.php?o ... &Itemid=34
http://www.latiendadelyoyo.com/tienda/

Eu acu am cautat sa fie in spaniola. Nu stiu daca chiar sunt in spania, nu am stat sa verific. Ultimele 2 par mai promitatoare. Nu ar strica sa le dai un email sa-i intrebi daca o sa poata sa-ti trimita la hotel sau unde o sa stai. Nu m-am uitat nici la preturi to be perfectly honest.

O sa ma mai uit mai incolo poate.

When all else fails.. ebay

Image
Andrew
Site Admin

Postby Spore26 on Fri Jul 31, 2009 2:16 pm

thanks man i owe you one ;)

Ar fi un singur dezavantaj ca preturile sunt in euro dar eu voi lua alea mai de mijloc intre 10 si 15 euro nu pot sa dau mai mult pe unu prefer sa imi iau doua cu 30 de euro decat sa dau pe unu singur 30
Image
Spore26
Forum wanderer

Postby Andrew on Fri Jul 31, 2009 2:35 pm

Acum depinde ca preturile nu-s chiar din burta.

De exemplu(cu preturi yoyonation)

fast 201 ~ 10$ -> groaznic daca nu-i smulgi dintii
shinwoo phantom ~ 10$ -> considerabil mai bun
yoyojamuri ~ 15$ -> de 2 ori mai bune cel putin
grind machine ~ 20$ -> pare ceva mai stabil
yoyojamuri cu metal ~ 40$ -> se invart si nu se mai opresc :lol:
alea scumpe rau ~ 9999999$ -> holly cow!

In general pretul reflecta calitatea. Dar nu tot timpul. Sunt alea de la henry's care au cauciuc pe ele care's scumpe si groaznice. Nu prea are sens sa-ti iei ceva prea ieftin sau prea scump la inceput din motive evidente. Daca-i ceva prea ieftin tot o sa-ti iei unul mai bun, daca-i prea scump si te trezesti ca nu vrei sa te tii de el ai dat multi bani.

Asa deci eu m-am ami uitat putin pe siteurile alea 2 si:

yoyomania.es a facut o conversie 1-1 dolar euro. Dar realitatea nu e tocmai asa. Acum depinde cat e shippingul.

latiendadelyoyo.com o sa te coste in euro mai mult decat in dolari, deci preturile sunt si mai nesimtite

Sucks...

Image
Andrew
Site Admin

Postby Spore26 on Fri Jul 31, 2009 3:27 pm

iti spun doar un exemplu kick side e 15 $ pe yoyonation si pe yoyomania.es e 14 euro diferenta daca calculam in lei ne da cu 15 lei mai scump in euro si cam asa sunt toate deci chiar ca sunt nesimtite preturile cum sa faca conversie 1-1 dolar euro:)) chiar sun prosti sau ce!
totusi daca ajung acolo sa am unul in fata mea sigur ca il iau sa nu mai pun la socoteala ca scutesc transportul
Image
Spore26
Forum wanderer

Postby Andrew on Fri Jul 31, 2009 8:25 pm

Mai, eu sper sa gasesti pe principiul "nicaieri nu-i ca acasa". Deci s-ar putea sa gasesti chestii interesante de vanzare prin magazine. :lol: Doar sa le gasesti si prin magazine solide nu numai pe net.

Nesimtire d'asta am mai vazut numai pe steam unde fac acelasi lucru, dar macar aia sunt americani.

Image
Andrew
Site Admin

Return to Comenzi