ma rog. eu stiu sa umblu cu bitdefender... si il recomand tuturor care au putina treaba cu informatica. Defapt orice antivirus e bun, atata timp cat stii sa il folosesti.
Da din pacate ii lipsesc multe, dar momentan e bun daca vrei sa auzi cum se pronunta in alta limba un cuvant, in sfarsit m-am ales cu ceva bun de la Madalina a/k/a Mina:D
Pentru întrebări puteţi să mă contactaţi pe PM sau când sunt pe CHAT puteţi să mă întrebaţi în direct.
Andrew mi-a dat warning aruncati cu oua in el huoooooo, vreau sa-l raportez pe acest Andrew administratorului ca prea face el pe moderatorul, dar cine se crede ?
Pentru întrebări puteţi să mă contactaţi pe PM sau când sunt pe CHAT puteţi să mă întrebaţi în direct.
Andrew e un tip de treaba. Are el partile lui rele (prea misterios) dar si cele bune (rabdator, si calculat). Daca ai primit warning (ceea ce nu cred) inseamna ca ai incalcat vreo regula (nici asta n'o cred). Lol.
N'am mai avut astfel de experiente. Deci nu am de unde sa stiu ce este tracking number, si de ce este atat de important... Ma poate lamuri cineva?
Am postat inca un tipic despre yoyouri classice. Haideti sa comunicam un pic mai mult.