Help my baby is an xconvict!

Bragging, showing off, or both

Help my baby is an xconvict!

Postby Andrew on Fri Sep 25, 2009 8:51 pm

M-am gandit sa fac si sa pun niste poze cu x-convictul meu nou, acu ca m-am obisnuit ceva cu el.

Lyn fury x-convict comparisson:
ImageImageImage

Intr-un mod mai relativist si cu putin Salvador Dali e cam acelasi lucru, in afara de lucruri evidente(stabilitate, metal, greutate) e cam aceasi mancare de peste.

Acu poze cu pogurile din dotare, care evident au fost scoase, cu synergy caps, si cu capsuri homebrew. Evident si o poza nud ;)
Image
ImageImageImage
ImageImage
Image

In caz ca-si mai aduce cineva aminte cum arata lyn furyul meu o sa fie evident ca am mers tot pe o tema cu creieri ;) . Diferenta e ca asta-i un hivemind :lol: Nu o sa le folosesc, dar m-am gandit sa le fac penrtu continuitate. Si da fac si la comanda :D

Ce ar mai fi de zis pe moment. Capsurile tot un cosmar au fost de scos:
Image
Am ajuns sa bag compasul intr-unul, e inca intreg... sort of :oops:

Asa... nu mai imi gasesc capacele de plastic(alea transparente) de la fury. Daca se gaseste un donator.... :lol:
Pe moment sunt in Strainezia, intru/ raspund mai greu

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Yoyo: X-convict
Spambot?: never

Re: Help my baby is an xconvict!

Postby tolique on Sat Sep 26, 2009 9:23 am

data viitoare incearca o ventuza din aia de la agatator de prosoape/stuff like that. Capacele arata extraordinar de bine. ;)
"Toate calculatoarele asteapta cu aceeasi viteza." - Anonim
tolique
Ye who posted lots

Yoyo: Metal Zero v.2

Re: Help my baby is an xconvict!

Postby Andrew on Sat Sep 26, 2009 1:44 pm

Singura ventuza pe care o mai am(in afara de o a treia ventuza de pistol care nu a incaput pe capac) e de la o maimuta de la cora, dar e lipita pe o oglinda de un an+ si daca o scot nu cred ca mai put s-o pun la loc :lol:
Pe moment sunt in Strainezia, intru/ raspund mai greu

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Yoyo: X-convict

Return to Showcase