sal baieti, m-am gandit sa deschid un topic despre friction stickers, mai exact cele facute de noi

. De obicei cei care fac friction stickers au o foarfeca, banda adeziva cu doua "fetze" si materialul ce prinde sfoara.Am auzit ca cele mai bune friction stickers sunt Dif e-yo pads,dar si ele tin in jur de 2-3 luni, sa nu mai zic de duncan friction stickers care tin 2-3 saptamani.acum urmeaza bomba :p stock friction stickers sunt foarte proaste . m-au tinut 4 ZILE

. Deci eu am o idee care mi se pare destul de buna : Uneltele sunt urmatoarele

foarfeca(pentru taiat banda adeziva cu 2 fetze), banda adeziva,super glue,o-rings( nu zic sa comandati o-rings pt a face friction stickers, eu doar am o pereche si nu am la ce yoyo sa o pun).Deci dupa ce decupez banda adeziva pt un anumit yoyo, tai double o rings ,le subtiez, pentru ca profilul sa nu mai arate asa ( ) ci asa |) .Pe urma pun cateva picaturi de super glue pe partea plata a inelului( doar ca sa ma asigur ca o sa stea f bn pe banda adeziva) si il pozitionez pe banda dupa care banda se pune ca un friction sticker normal pe yoyo.Deci intrebarile mele sunt: Cum as putea sa tai inelul? Merita sa incerc?
M-am gandit sa pun si o poza. So..pasul unu, un o-ring si sectiunea,pasul 2, un o-ring sectionat caruia i se aplica super glue,pasul 3,inelul se lipeste pe banda adeziva, pasul 4, "produsul final". Legenda:galben=o-ring,Albastru=banda adeziva,Rosu=super glue.