Home made friction stickers

Stuff about yoyoz

Home made friction stickers

Postby gevespe on Mon Feb 09, 2009 2:06 am

sal baieti, m-am gandit sa deschid un topic despre friction stickers, mai exact cele facute de noi :P. De obicei cei care fac friction stickers au o foarfeca, banda adeziva cu doua "fetze" si materialul ce prinde sfoara.Am auzit ca cele mai bune friction stickers sunt Dif e-yo pads,dar si ele tin in jur de 2-3 luni, sa nu mai zic de duncan friction stickers care tin 2-3 saptamani.acum urmeaza bomba :p stock friction stickers sunt foarte proaste . m-au tinut 4 ZILE :shock: . Deci eu am o idee care mi se pare destul de buna : Uneltele sunt urmatoarele :o foarfeca(pentru taiat banda adeziva cu 2 fetze), banda adeziva,super glue,o-rings( nu zic sa comandati o-rings pt a face friction stickers, eu doar am o pereche si nu am la ce yoyo sa o pun).Deci dupa ce decupez banda adeziva pt un anumit yoyo, tai double o rings ,le subtiez, pentru ca profilul sa nu mai arate asa ( ) ci asa |) .Pe urma pun cateva picaturi de super glue pe partea plata a inelului( doar ca sa ma asigur ca o sa stea f bn pe banda adeziva) si il pozitionez pe banda dupa care banda se pune ca un friction sticker normal pe yoyo.Deci intrebarile mele sunt: Cum as putea sa tai inelul? Merita sa incerc?
M-am gandit sa pun si o poza. So..pasul unu, un o-ring si sectiunea,pasul 2, un o-ring sectionat caruia i se aplica super glue,pasul 3,inelul se lipeste pe banda adeziva, pasul 4, "produsul final". Legenda:galben=o-ring,Albastru=banda adeziva,Rosu=super glue.
Image
Image
gevespe
Forum wanderer

Yoyo: Duncan Metal Zero v2

Re: Home made friction stickers

Postby Andrew on Mon Feb 09, 2009 3:07 am

S-ar putea sa mearga sau s-ar putea sa fie prea responsive.

Eu ma gandeam ca poate ar merge smirghel foarte fin sau cumva cauciuc. In fine eu mi-am taiat oringurile in timp ce inca earu in yoyo deci nu a trebuit decat sa sprijin lama pe yoyo si sa tai. (pun poze dimineata). Ideal ar fi sa gasesti ceva asemanator, un suport ceva. Daca poti sa tai un oring fix pe jumatate e perfect.

Nu vad de ce n-ar functiona totusi. Si daca oricum nu folosesti oringurile nu ai ce pierde daca incerci. Yake zicea ca a incercat ceva asemenator cu banda adeziva de hartie sau ceva de genul.

Disclaimer: post may not make sense... i'm tired.. i'll edit in the morning
Pe moment m-am intors din Strainezia

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Yoyo: X-convict
Spambot?: never

Return to Yo-yo stuff