HOW TO: get the yoyo out there !!!

Stuff about yoyoz

HOW TO: get the yoyo out there !!!

Postby adibadro on Thu Sep 17, 2009 12:27 am

Fratilor...e de interes national!

Vi s-a intamplat sa fiti intrebati "De unde ai chestia/jucaria aia?" ca sa isi cumpere si ei..sau macar sa se intereseze de preturi?

Trebuie sa facem ceva legat de asta! Sa ne printam niste tricouri, sa ne facem un neam de carte de vizita ( sa promovam si forumul )
Poate reusim si noi in vre-o zi sa ne adunam cativa, sa facem un neam de workshop... intre noi, ca mereu e ceva de castigat din asa ceva. putem face intre-un fel o lista cu numere de telefoane sau sa gasim o metoda ca macar cativa din noi sa facem schimb de numere, sa ne chemam. Adica si pentru o ora e ok... daca azi nu poate cineva, poate reuseste pesete 2 zile sau mai tarziu...sa facem ceva fara un program anume...dar in felul asta o sa ajungem sa ne stim mai bine intre noi.
Daca reusim asta, cu siguranta o sa promomam ce facem si ne place.

It's gonna be The YoYo BigBang !!

E o idee. :D
puzzle solver
adibadro
creator of the yoyo monster

Yoyo: YoYoJam LynFury
Spambot?: never

Re: HOW TO: get the yoyo out there !!!

Postby moldy on Fri Oct 16, 2009 2:16 pm

adibadro wrote:Vi s-a intamplat sa fiti intrebati "De unde ai chestia/jucaria aia?" ca sa isi cumpere si ei..sau macar sa se intereseze de preturi?

deja sunt satul nush ce se intampla in tara asta da lumea na vazut yo-yo'uri. colegi mei de scoala sunt uimiti sh de un jamaica flag/ bind. Ar fi o ide genial sa face un flutura/care de vizita care sa explice cei cu noi si knd cineva intreaba rezolvam mai repede.
moldy
Not a spam bot

Yoyo: mosquito si proyo

Postby Andrew on Fri Oct 16, 2009 5:46 pm

moldy wrote:
adibadro wrote:Vi s-a intamplat sa fiti intrebati "De unde ai chestia/jucaria aia?" ca sa isi cumpere si ei..sau macar sa se intereseze de preturi?

deja sunt satul nush ce se intampla in tara asta da lumea na vazut yo-yo'uri. colegi mei de scoala sunt uimiti sh de un jamaica flag/ bind. Ar fi o ide genial sa face un flutura/care de vizita care sa explice cei cu noi si knd cineva intreaba rezolvam mai repede.

Daca vrei sa zici fluturas/cate de vizita pe moment avem astea material-promotional-t140.html

Contributiile sunt binevenite :D
Pe moment sunt in Strainezia, intru/ raspund mai greu

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Yoyo: X-convict

Postby nasture on Wed Nov 04, 2009 7:20 pm

cred ca o solutie mai buna decat cea cu cartile de vizita ar fi stickerele. la metro un set de 100 de foi albe A4 autocolante era vreo 24 lei, iar daca de exemplu din bucuresti(spun bucuresti deoarece majoritatea sunteti de acolo + oras mare) se strang 3-4 persoane sa puna bani sa ia ar insemna 6-8 lei de persoana. pe o foaie intra 21 stickere (dar trebuie marite cele din fisierul "cards") deci in total se poate ajunge la 2100 de stickere. cand sunt multe atrag atentia (gen stickerul cu "arde-i un da" care era chiar peste tot in mai multe orase inainte de niste alegeri). iar pe prima pagina a forumului sau undeva cat mai la indemana ar trebui sa se gaseasca o poza sugestiva un filmulet ceva care sa faca pe oricine sa inteleaga cat de cat cu ce se mananca. (doar o sugestie!)
nasture
Forum wanderer

Postby antrax_alex on Tue Dec 08, 2009 11:31 am

Salut.
Acelasi lucru l-am patit si eu. Am zis ca stiu indeajuns ca sa fac un mic spectacol in fata grupei :). Toti erau mama da cum faci si ... da cum .. ma rog... nu mai vazusera in viata lor un yoyo. Sunt de acord cu ceea ce spuneti.
Acum nu stiu, dupa parerea mea cel mai eficient ar fi sa ne strangem 5-10-... oameni mergem intr-un loc public parc statie de metrou expozitie de ceva ne jucam si dam flyere.
antrax_alex
Forum wanderer

Yoyo: YYF Skyline + Lyn

Postby antrax_alex on Tue Dec 08, 2009 11:36 am

A da si in legatura cu stickerele- e super tare ideea. Eu sunt la arhitectura si nu m-ar deranja sa lipesc stickere la metrou, in facultate, la han :)
Hai sa vb despre asta...
antrax_alex
Forum wanderer

Yoyo: YYF Skyline + Lyn

Postby tolique on Tue Dec 08, 2009 12:23 pm

Tu care esti la arhitectura ar trebui sa ai foarte multi "trendinezi" care sa vrea asa ceva. In principiu m-am tot gandit la asta si cam degeaba punem stickere pentru ca vor lipsi yoyo-urile din dotare.
In principiu observ ca lumea vrea yoyo, il vrea repede si mai ales cat se poate de ieftin ca poate nu ii pasioneaza si vor sa nu fii investit multi bani. Avand in vedere ca in Romania eu nu stiu decat doua solutii rapide de a procura yoyo; yoyoromania si juggler si solutiile sunt scumpe, no offence guys!, mai ramane solutia pe care o practicam pe forum care dureaza infinit mai mult, dar este mai ieftina.

Eu am fost prea disperat dupa asa ceva, dar crede-ma sunt multi care-si pierd rabdarea asteptand sau care se decurajeaza din cauza banilor.
Stiu ca nu am tras nici o concluzie, dar nici nu intentionam, va tin asa in suspans... :P
"Toate calculatoarele asteapta cu aceeasi viteza." - Anonim
tolique
Ye who posted lots

Yoyo: Metal Zero v.2

Postby adibadro on Tue Dec 08, 2009 12:55 pm

ar trebui sa facem un fel de minimagazin si noi..sa facem un stoc de yoyo-uri ieftine...pentru cine vre sa inceapa..si apoi daca vrea sa investeasca mai mult ...sa o faca.... intr-o comanda :D
puzzle solver
adibadro
creator of the yoyo monster

Yoyo: YoYoJam LynFury

Return to Yo-yo stuff