intrebari frecvente

Stuff that's more or less not about yoyoz

intrebari frecvente

Postby Andrew on Sun Dec 21, 2008 6:01 pm

Q: Ce e un yoyo?
A: Dupa cautari seculare ce au durat 5 secunde am gasit uramtoarele link-uri folositoare: http://images.google.com/images?q=yoyo http://www.google.com/search?q=yoyo

Q: Cand o sa mai fie o comanda?
A: Daca se strang oameni pentru o comanda o sa fie un thread in forumul Comenzi, daca nu nu.

Q: Nu vreau/ nu pot/ nu a chef/ nu am incredere sa fac o comanda comuna. Ce pot sa fac?
A: Poti sa-ti comanzi singur un yoyo. Poti gasi o lista cu magazine online aici: yoyo-shops-t37.htm

Q:La varsta asta(peste 3 ani) va mai jucati cu yoyuri? Nu v-ati juca mai bine fifa, counter-strike...(etc)
A: Sunt sigur ca nu vorbesc singur cand iti spun ca ne pare rau pentru copilaria ta trista ce ti-a creat nevoia de a respinge lucrurile interesante si distractive.

Q: Ce yoyo sa-mi iau?
A: fara a fi respunzator pentru alegere, eu (Andrew) recomand pentru incepatori shinwoo phantom sau yoyojamurile de 14.40 (Lyn fury, Journey, Kickside, Seed maker)

Q:Dar alea duncan de ce nu?
A: Cele mai multe yoyouri de la duncan folosesc friction stikere. Singura problema ar fi ca trebuie inlocuite, si cum nu se gasesc la noi ar fi bine sa iei cateva de rezerva, sau sa tot comanzi. Daca nu te deranjeaza atunci nu-i nici o problema. :D

Q:Am luat un yoyo care mi-ai zis si nu-mi place! e vina ta!
A: Nu nu este.

Q:Hey Andrew ce yoyo ai?
A: In profilul fiecarui membru este un camp completabil numit "yoyo". A se vedea profilul meu.

Q: Am facut o comanda comuna si cel/cea cu banii a fugit in Scotia sa-si cumpere vila, yacht, sau altceva asemanator. E vina ta!
A: Nu, nu este. Eu (Andrew) si nici un alt utilizator al forumului nu suntem respunzatori pentru actiunile altor membrii.

Q: Am voie sa am la "website" un site care vinde gold in WoW?
A: Binenteles, dar primesti ban :mrgreen:

Q: Dar de ce?
A: Din cauza spam-botilor.

Q:Hey Andrew! Chestiile alea 2 chair sunt id-urile tale de yahoo si hotmail? Par doar puse asa.
A:Da

Q: Pot sa am incredere in X,Y sau Z?
A: Nu stiu, nu cunosc toti membrii personal, si as prefera sa nu ma mai intrebati.

Q: Cum imi 'curat' rulemntul?
A: cum-sa-ti-cureti-rulmentul-t139.html
Pe moment sunt in Strainezia, intru/ raspund mai greu

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Yoyo: X-convict
Spambot?: never

Return to Lounge