Intrebari lyn fury

Stuff about yoyoz

Intrebari lyn fury

Postby Neutryno on Mon Sep 28, 2009 10:50 am

Am si eu Furia Lină datorita lui tolique.
Black-Lime Green, sper ca nu se prinde nimeni de unde am luat poza
Image

As avea cateva dileme totusi.

1. E destul de unresponsive si am invatat sa fac bind-uri. totusi uneori cand il 'lansez' din nou dupa ce l-am binduit ramane innodat la un punct, asadar nu se mai duce pana jos sa sleepuiasca, ci se opreste brusc sarind in directii neprevazute.
o destinatie a fost nasul meu odata la un breakaway, ceea ce mi-a provocat lacrimi de iubire.

N-am idee de la ce ar putea sa fie asta. Poate avea vro legatura faptu' ca am pus o sfoara de la tolique(mersi fain), care e ceva mai groasa decat cea din fabrica(aia ma cam taia pe deget)?

2. Trebuie sa-i fac vro chestie de intretinere la o anumita perioada de timp?

3. Cum anume poate fi modat? asta ramane pt moment o curiozitate, deoarece banuiesc ca asta imi va trebui odata ce sunt mai avansat.

Mersi si pace peste plaiuri
It Feels So Good To Be ALIVE And ON TOP
Neutryno
Not a spam bot

Yoyo: Furie Lina
Spambot?: never

Re: Our YoYos

Postby Andrew on Mon Sep 28, 2009 5:12 pm

M-ai facut sa rad :lol:

1 La breakaway tre sa ai mare grija, asa isi tau oamenii in cap cel mai des. Una din sursele problemei ar putea sa fie tensiunea sforii. Tre sa o tii nici prea tensionata nici prea detensionata. E un sweet spot pe undeva.

Acum depinde si cum binduiesti. Cu overmount si din trapeze sunt sanse mai mari sa se innoade. Nu stiu de ce, it just happens.

2 Intretinere ar fi la rulment si la sfoara. Fiind la inceput inca nu o sa-ti dai seama cand sfoara nu mai functioneaza 'optim' deci pe moment ar fi o idee buna sa o schimbi cand incepe sa arate asa changing-the-yoyo-string-t103.html :mrgreen:

Dupa un timp o sa iasa toata mazga (uleiul/lubeul) din fabrica din rulment, o sa se invarta mai repede si o sa scoata mai mult zgomot. Poti sa-l lasi asa dar o sa se frece metal pe metal si o sa-si dea duhul mai repede, sau sa pui o picatura de lube. Merge si ulei de mecanisme fine din cat am auzit.

3 Cel mai simplu ar fi sa-i scoti oringurile si sa pui silicon, sau oringuri de silicon, sau sa le tai sa fie la acelasi nivel cu plasticul. Mai poti sa-i dai cu smirghel intr-un anumit fel sa grinduiasca mai bine, poti sa cauti( si cu mult noroc sa gasesti) niste inele metalice care sa le fixezi pe margini cum am vazut eu p'un forum o data. Poti sa-i dai cu poxipol adibadro style, and so on.

Dau si eu un split la asta sa gaseasca lumea mai usor inrebarile. ;)
Pe moment sunt in Strainezia, intru/ raspund mai greu

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Yoyo: X-convict

Re: Intrebari lyn fury

Postby nasture on Sun Oct 04, 2009 8:40 pm

exact asta vroiam si eu sa intreb... numai cu bind pot sa-l ridic in rest doar daca se inoada cumva sfoara. Dupa ce am schimbat sfoara (multumesc si eu inca o data) mi s-a parut mai bine cu una mai groasa putin. Deci Lyn Fury este unul din acele yoyouri unresponsive sau pur si simplu este de vina yoyoul?
nasture
Forum wanderer

Postby Andrew on Sun Oct 04, 2009 9:10 pm

Lyn fury in mod normal ar trebui sa vina in cutie suficient de unresponsive si sa se responsive-uiasca ( :D ) dupa ceva folosire.

Ai putea sa incerci smecheria asta pana te obisnuiesti:
Image

In loc sa treci sfoara o data peste rulment o treci de 2 ori. Asa ar trebui sa creasca ferecarea si sa-ti fie mai usor sa-l binduiesti.

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Postby Neutryno on Mon Oct 19, 2009 1:27 pm

mersi mult andrei, ai avut dreptate, exact cu overmount si trapez binduiam cel mai des.

de cand binduiesc cu undermount merge bine treaba.

asadar dupa ce incepe sa zdrangane rulmentul, tre sa-i dau cu lubrifiant. Ai idee cam dupa cata joaca ar trebui sa lubrifiez rulmentul? pt ca .. scoate acum un zgomot, dar nu prea tare

lubrifiant pt yoyo banuiesc ca am intr-un tubuletz de la fostu yoyo praf, macar asta mi-a ramas bun de pe urma lui. Prima oara cand am vazut tubuletzu am crezut ca are lipici... :oops:

pisaut
It Feels So Good To Be ALIVE And ON TOP
Neutryno
Not a spam bot

Yoyo: Furie Lina

Postby Andrew on Mon Oct 19, 2009 5:24 pm

Zgomot=viteza :D Daca scoate zgomot se invarte cel mai probabil mai tare, mai bine, mai repede si cu mai multa forta. Eu zic sa-l lasi asa pana nu scoate un sunte mai urat.

Zumzait - sunet bun
De parca un caine cu falci de fier musca din yoyo - sunet rau :mrgreen:

Image
Andrew
Site Admin

Postby tolique on Mon Oct 19, 2009 6:10 pm

ai vrut sa zici nu?
"Toate calculatoarele asteapta cu aceeasi viteza." - Anonim
tolique
Ye who posted lots

Yoyo: Metal Zero v.2

Postby Andrew on Mon Oct 19, 2009 8:56 pm

Ceva de genu, am editat si arata ok acum:p

Image
Andrew
Site Admin

Return to Yo-yo stuff