My "toys"

Toys that aren't yoyos. And stuff.

My "toys"

Postby gevespe on Sat Jan 17, 2009 6:47 pm

M-am gandit sa imi pun si eu colectia mea de brichete, chiar daca este una mica, toate au valoare sentimentala:P.
Prima este de la tata, din '99 (s-a lasat de fumat si cand a aflat ca fumez mi-a zis ca daca sunt destept o sa ma las si eu, si mi-a dat bricheta).
A doua este de la sora mea, mi-a facut-o cadou cand am facut 17 ani.(fabricata in 2006)
A treia am primit-o cadou de la prietena mea de craciun.(fabricata in 2008)
Toate imi plac la fel de mult :P. hmmm cea cu amprenta mi se pare ca arata cel mai bn, cea neagra e mata asa ca e f buna pt tricks(grip++), iar cea din '99 e pur si simplu veche si imi place:P e putin ruginita pe ici pe colo, indoita....vintage.
Am vrut sa imi cumpar si singur dar aproape de fiecare data a intervenit ceva, data trecuta mi s-au ars ramii si i-am inlocuit, acum s-a bulit placa video si nici nu am inlocuit-o inca etc...
Image
Image
Image
Image
gevespe
Forum wanderer

Yoyo: Duncan Metal Zero v2

Re: My "toys"

Postby Andrew on Sat Jan 17, 2009 7:13 pm

Cred ca-mi place aia nearge cel mai mult :D Mi se pare ca am si eu pe undeva o bricheta metalica, zic bricheta metalica pt ca arata exact ca un zippo dar nu-i ;)

Stiu pe unul care vroia sa invete sa faca trick-uri cu zippouri dar s-a lasat inainte sa invete ceva. Poate postezi nste show-off videos 8-)
Pe moment sunt in Strainezia, intru/ raspund mai greu

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Yoyo: X-convict
Spambot?: never

Re: My "toys"

Postby gevespe on Sun Jan 18, 2009 11:28 am

nu sunt genul care posteaza videos (cu mn cel putin)
Image
gevespe
Forum wanderer

Yoyo: Duncan Metal Zero v2

Return to Toys