Hai sa zic si eu cate ceva:
A
1. Cea mai MARE e problema este jurizarea. Mi se pare un pic dubios sa se faca de o singura persoana si in acelasi timp regulile dupa care se va juriza trebuie sa nu ridice absolut nici o problema. Poate sponsorii pe care ii avem noi in cap sa faca si ei parte din juriu, ar fi o idee buna. (Yoda style

)
2. Locul mi se pare cea de-a doua problema destul de grava. Faptul ca nu putem "accepta" oameni din afara Bucurestiului e un pic cam nasol. Daca ar fi sa se faca ceva strict pentru bucuresteni cred ca ar fi 8 oameni la beginner si 4 maxim la intermediate.
B
1. Lista de trickuri mod de jurizare:
1a. Pentru beginner cel mai "fair" mi se pare o lista gen
F.A.S.T. Challenge, trickuri ce trebuie facute cat se poate de repede.
2a. Daca s-ar respecta aceasta lista jurizarea s-ar face extrem de usor, singurele cunostinte necesare din partea juriului fiind aceste trick-uri.
3a. In afara de cronometrarea propriu-zisa putem introduce o regula care ar spune ca pot sari peste un trick daca nu iese din prima cu o depunctare de Xpct. Bineinteles faptul ca unul din yoyoeri termina primul ar trebui sa ii aduca un maxim de punctaj, poate numarul trick-urilor * 5 la care s-ar aduna puncte pentru trick-uri efectuate corect. Sau varianta ca la jocurile video: O singura incercare per trick si la un trick neexecutat sau executat prost/incomplet, penlaizare Xsec
1b. Pentru intermediate treaba de jurizare este extrem de spinoasa: nu cred ca vreunul dintre cei care se joaca la ora actuala poate spune cu siguranta ca e demn de a juriza un astfel de concurs. (Sorry Adi!

) Dat fiind acest fapt poate ar trebui sa se anunte/trimita un soi de lista de trickuri (secreta, disponibila doar juriului) ce vor fi executate pentru a fi studiate in prealabil de juriu.
2b. Iarasi la categoria asta trenuie gandit extrem de bine daca se va face pe un timp de 3min (cum e oficial peste tot) sau mai putin. Daca se vor puncta treburi de genul "cleanliness", rapiditate sau alte in executie. Si din nou aici se revine la problema cu juriul, juriul trebuie sa cunoasca macar vizual extrem de bine aceste trickuri.
Cam atat momentan. Nu vreau sa descurajez acest concurs pentru ca altfel nu ne vom mai ridica niciodata la un nivel acceptabil nici macar fata de Bulgaria (I've seen stuff, and they're pretty great

) Nu trebuie sa ne cramponam la sponsorizari sau la faptul ca unii nu pot veni. E prima oara cand se va face asa ceva si va iesi ce va iesi, numai sa iasa.