Official Uber Mega Zuper Yoyo Contest Of Doom[split]

Stuff about yoyoz

Re: Official Uber Mega Zuper Yoyo Contest Of Doom[split]

Postby Andrew on Sat Sep 19, 2009 9:21 pm

Pai geginner e mai beginner friendly :P

Am vorbit cu un dude dare-l voi lasa anonim( ca oricum in afara de mr badro nu-l mai cunoaste nimeni deci degeaba) si-am zis de beginner, a zis ca crede ca poa sa le faca mai pe toate. I-am zis de intermediate atunci si a fost mai.. intimidat sa zicem :p

Acum nu stiu daca vrei sa lasi doar intermediateul sau ce propui. Nu pretind sa cunosc curba imrastierii jucatorilor pe nivel de skill dar parca vad ca cei mai multi o sa se inghesuie ori la beginner ori la freestyle. Clar e ca eu cel putin din lista de intermediate poate pot sa fac jumatatea mai usoara, dar macar la freestyle pot sa leg chestiile simple care le stiu sau elemente de trucuri care-mi mai ies.

Pentru outdoors zic sa mergem intr-un parc pe undeva daca e.

Pentru indoors propun nu in metrou ca nu suntem boschetari. Nu stiu ce tot ai cu metroul :lol: Poate daca are careva pile pe la o sala de sport pe la o scoala/ liceu/ facultate/ inchisoare/ loc de munca.
Pe moment sunt in Strainezia, intru/ raspund mai greu

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Yoyo: X-convict
Spambot?: never

Postby adibadro on Sun Sep 20, 2009 2:05 am

deci lasam beginner si freestyle.
NU am mentionat pana acum dar chiar ar fi interesant daca bagam pe muzica asa ca o sala mare nu merge...
puzzle solver
adibadro
creator of the yoyo monster

Yoyo: YoYoJam LynFury

Postby adibadro on Wed Sep 30, 2009 10:02 pm

soooo. toata lumea a primit yoyo-urile (pana si eu care am intarziat 2 zile in a ridica comanda)

ce facem cu aceasta mica competitie?
hai sa ajungem in viteza a 5-a ca eram in a 2-a si am coborat la moment inertial... :!:

o sa postez posterul...din cate am inteles exista si doritori de sponsorizare, evident dupa ce e toata "hartzogaraia" la punct.
Vreti sa fie si ceva live? ca facem concursul video (pentru ca si cei din afara bucurestiului sa poata participa)

Input guyz!
puzzle solver
adibadro

Postby Matt on Tue Oct 06, 2009 10:17 pm

Cel mai bine e sa facem intr-un parc ...daca mai trece si lume e de preferat ( la metrou chiar nu e o idee buna )
Sugerez ca ideea de youtube sa pice la fel din start pentru aceleasi motive de antisocialiabilitate .
la beginners e o idee buna cu trikurile de pe site-u "pick a trick" ...ceva mai complicat deja intra sa zicem la intermediar ...iar "picture tricks " sunt un pic prea de incepator si lipseste motivatia (zic eu)
De sponsor nu stiu ce sa zic ...poate andrei are vre-o resursa netapuita ....da eu nu mi-as tine respiratia ( :p ) asa ca am putea sa punem o taxa nominala de intrare in competitie iar din castiguri sa platim premiile .(e o idee ..daca imi sariti in cap pt 10-20 lei atunci sunteti descalificati direct ) .daca participa 10 oameni putem strange bani de un yo-yo pt care sa merite sa te lupti nu ?
Ca sa mai promovam ( ma scuza cei care nu sunt din bucuresti ) putem incerca fantanile neatinse de geeks din politehnica si alte astfel de locatii cu niste postere (printuri a4 puse pe pereti ) care sa anunte ...poate mai prindem niste muste
asa ....si la intermediar ...sunt perfect de acord cu freestyle ....da totusi trebuie stabilite niste standarde pe care sa rulam ca asa la mai multi poate sa arate frumos si sa nu stii pe cine sa alegi
si .....errr ....mai imi aduc eu aminte cateceva da acuma tre sa fumez
(deasemenea nu am citit si pagina2 inainte sa postez ...so ....yeah)
Matt
Not a spam bot

Yoyo: yoyojam speeder

Postby adibadro on Wed Oct 07, 2009 1:18 am

Doua puncte de acoperit:
1. Momentan discutam cu potentiali sponsori asa NU vom percepe niciun fel de taxa, odata pentru ca interesul multora va disparea instntaneu si apoi pentru ca scopul este promovarea (nu promovezi nimic daca ceri mai intai)
2. Varianta video era DOAR pentru a da o sansa si celor din afara bucurestiului sa participe, si eu prefer varianta LIVE si de aceea ma gandeam la urmatorul lucru:
--- sa existe o varianta video pentru cei din afara bucurestiului care vor sa participe la concursul live, un fel de qualifier, care va avea ca premiu PLATA CHELTUIELILOR pentru a putea fi prezent la concursul live, dar dupa cum am mentionat la pct. 1. inca ne interesam de sponsori.

P.S. Publicitatea vom incerca sa ofacem (dupa forte si resurse) imediat ce stabilim locul, data si avem toate detaliile legate de premii si regulament.

P.P.S :P All members come and discuss. e un concurs pentru toti :D
puzzle solver
adibadro

Postby tolique on Wed Oct 07, 2009 4:57 pm

Hai sa zic si eu cate ceva:

A
1. Cea mai MARE e problema este jurizarea. Mi se pare un pic dubios sa se faca de o singura persoana si in acelasi timp regulile dupa care se va juriza trebuie sa nu ridice absolut nici o problema. Poate sponsorii pe care ii avem noi in cap sa faca si ei parte din juriu, ar fi o idee buna. (Yoda style :lol: )

2. Locul mi se pare cea de-a doua problema destul de grava. Faptul ca nu putem "accepta" oameni din afara Bucurestiului e un pic cam nasol. Daca ar fi sa se faca ceva strict pentru bucuresteni cred ca ar fi 8 oameni la beginner si 4 maxim la intermediate.

B

1. Lista de trickuri mod de jurizare:

1a. Pentru beginner cel mai "fair" mi se pare o lista gen F.A.S.T. Challenge, trickuri ce trebuie facute cat se poate de repede.
2a. Daca s-ar respecta aceasta lista jurizarea s-ar face extrem de usor, singurele cunostinte necesare din partea juriului fiind aceste trick-uri.
3a. In afara de cronometrarea propriu-zisa putem introduce o regula care ar spune ca pot sari peste un trick daca nu iese din prima cu o depunctare de Xpct. Bineinteles faptul ca unul din yoyoeri termina primul ar trebui sa ii aduca un maxim de punctaj, poate numarul trick-urilor * 5 la care s-ar aduna puncte pentru trick-uri efectuate corect. Sau varianta ca la jocurile video: O singura incercare per trick si la un trick neexecutat sau executat prost/incomplet, penlaizare Xsec

1b. Pentru intermediate treaba de jurizare este extrem de spinoasa: nu cred ca vreunul dintre cei care se joaca la ora actuala poate spune cu siguranta ca e demn de a juriza un astfel de concurs. (Sorry Adi! :P ) Dat fiind acest fapt poate ar trebui sa se anunte/trimita un soi de lista de trickuri (secreta, disponibila doar juriului) ce vor fi executate pentru a fi studiate in prealabil de juriu.
2b. Iarasi la categoria asta trenuie gandit extrem de bine daca se va face pe un timp de 3min (cum e oficial peste tot) sau mai putin. Daca se vor puncta treburi de genul "cleanliness", rapiditate sau alte in executie. Si din nou aici se revine la problema cu juriul, juriul trebuie sa cunoasca macar vizual extrem de bine aceste trickuri.

Cam atat momentan. Nu vreau sa descurajez acest concurs pentru ca altfel nu ne vom mai ridica niciodata la un nivel acceptabil nici macar fata de Bulgaria (I've seen stuff, and they're pretty great :lol: ) Nu trebuie sa ne cramponam la sponsorizari sau la faptul ca unii nu pot veni. E prima oara cand se va face asa ceva si va iesi ce va iesi, numai sa iasa.
"Toate calculatoarele asteapta cu aceeasi viteza." - Anonim
tolique
Ye who posted lots

Yoyo: Metal Zero v.2

Postby Andrew on Wed Oct 07, 2009 7:37 pm

Binenteles ca sponsorii(toyota, nintendo, taraf tv)* pot sa trimita oameni in juriu. O singura persoana e indeed cam shakey, dar la cati suntem cu totul, cati oare putem sa inghesuim in juriu astfel incat sa mai avem si concurenti?

Eu as zice sa facem treaba urmatoare. Am putea sa dam cam 2 saptamani de 'inscriere' pentru un concurs live. Daca se strang 'destui' facem live, dca nu... mergem pe video si mai lasam 2 saptamani sa se mai adune si din 'afara'.

'inscriere' = oamenii sa zica ca vin macar
'destui' = sa fie mai mult de 5 pe categorie
'afara' = din perspectiva unui bucurestean :lol:

Fast challenge-ul mie mi se pare ok, dar foarte tricky de facut daca mergem pe video. Prtea buna e ca nu e nimic extraordinar de intimidant entru incepatori, deci s-ar putea sa strangem ceva lume.

Jurizare la freestyle corecta din punct de vedere al executiei tehnice e lar ca nu o sa existe, poate doar cu 5+ oameni in juriu o sa iasa ceva :lol: 'da eu zic ca se face altcumva trucu ala deci nu te punctez' 'nu cred ca ai vrut asta intentionat, ti-a scapat sofara'** etc. Cel mai probabil o sa fie pe wow-factor si impressiveness.

Eventual am putea sa punem cncurentii sa se voteze reciproc :twisted: sa vezi atunci omor.

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Postby adibadro on Wed Oct 07, 2009 9:10 pm

ultima idee cu jurizare intre noi e super ok...daca ar ceva pe echipe sa trimitem reprezentanti... se poate vota, dar aici apar si "personal stuff" si deci obiectivitate zero.
oricum jurizarea nu se facea doar de un om (aka moi) pentru ca nu sunt nebun sa fac asa ceva, nu vreau, nu e normal si evident ar fi mai mult decat suspicios, dupa cum a mentionat si andrew reprezentantii sponsorilor multinationali si reportterul OTV vor fi acolo (rezultand factorul de "wow" pentru ca nu stiu cat de familiari sunt cu tricurile si deci iar obiectivitate zero)

cum F.A.S.T. place tuturor, vom face. seems only fair and right.

daca reusim sa organizam tot...am un sentiment ca si on D-Day tot vor fi probleme cu juriul...ceva nu va fi pe placul tuturor.

sa speram ca putem aduna lume din bucuresti pentru ca la capitolul asta chiar nu am nicio idee cum putem convinge pe cei din afara bucurestiului sa vina..am un sentiment ca va fi ceva de genul: acum facem pe bucuresti si in functie de rezultate si promovare la editia a 2-a, totul va fi mai bine
puzzle solver
adibadro

Postby adibadro on Wed Oct 21, 2009 6:11 am

NU GASESC UN LOC BUN PENTRU CONCURS. N O T H I N G ! ! !
puzzle solver
adibadro

Postby Andrew on Mon Oct 26, 2009 7:46 pm

Daca nu poti sa gasesti facem video submission si gata. Asta daca nu are cineva o idee geniala.

Image
Andrew
Site Admin

Postby tolique on Mon Oct 26, 2009 7:58 pm

Am putea avea si loc daca va hotarati anul viitor la ce reguli, juriu premii si alte trebi. Am eu o sala suficienta pentru asa ceva, nu e asta problema.
tolique
Ye who posted lots

Postby serban_punk on Tue Oct 27, 2009 11:01 am

dupa ce va hotarati ati putea posta un regulament oficial si un topic de intrebari si lamuriri pt acel regulament
Wining isn't evrything whinig is the only thing
serban_punk
Forum wanderer

Yoyo: yoyojam jouney

Postby Andrew on Tue Oct 27, 2009 7:26 pm

serban_punk wrote:dupa ce va hotarati ati putea posta un regulament oficial si un topic de intrebari si lamuriri pt acel regulament

You're looking at it :lol:
Dar acu serios daca-s sugestii sau intrebari pana-n momentu de fata eu cel putin vreau sa le aud/vad/citesc,

Image
Andrew
Site Admin

Postby serban_punk on Tue Oct 27, 2009 8:05 pm

deci eu tot nu am inteles :oops: cum e cu astea adik poti sa te inscri la mai multe nivele si la fiecare sunt niste trickuri pe care trebuie sa le executi? :?: si cu videourile cum se face pot sa postez acum pt concurs? sau dupa un timp si daca am voie sa le montez :?:
serban_punk
Forum wanderer

Postby Andrew on Tue Oct 27, 2009 10:11 pm

serban_punk wrote:deci eu tot nu am inteles :oops: cum e cu astea adik poti sa te inscri la mai multe nivele si la fiecare sunt niste trickuri pe care trebuie sa le executi? :?: si cu videourile cum se face pot sa postez acum pt concurs? sau dupa un timp si daca am voie sa le montez :?:

Cel mai probabil o sa avem un nivel de incepatori si unul pentru avansati, sau poate 3, depinde, si fiecare omulet o sa poata sa se inscrie intr-unul.

In rest nu sunt sigur nici eu unde a ramas discutia cu liste de trickuri sau freestyle. Dar daca o sa fie videouri o sa trebuiasca cumva 'trimise' la juriu mai private si dupa jurizare sa fie facute publice.

Hai sa o luam altfel, tu cum ai vrea sa fie? :D

Image
Andrew
Site Admin

Postby serban_punk on Wed Oct 28, 2009 8:56 am

de exemplu daca ma incriu la incepatori pot face si tricuri pt avansati?

nu prea imi place ideea cu un anumit set de tricuri asa omul ar putea sa le invete palea pe de rost si sa nu mai stie alceva
si propun si o parte tehnica adik un quiz cu intrebari din yoyouri parte tehnica a lor si partea tehnica a tricurilor k de exemplu eu pot sa invat un trick avansat pe de rost si sa stiu partea tehnica dar sa nu pot sa il execut din cauza yoyului :mrgreen:
serban_punk
Forum wanderer

Postby Andrew on Wed Oct 28, 2009 6:58 pm

Daca e freestyle oricine face ce trucuri vrea.

Pana acum s-a mers pe idea ca cei mai multi oameni sunt incepatori adica foarte incepatori, si o lista de trucuri ar fi cel mai indicat pentru ei.

Nu-mi place idea cu quizul de nici o culoare, nu suntem la gradinita/scolala/liceu/facultate sa fim intrebati teorie. Asa si eu pot sa invat partea tehnica si detaliile explorarii altor planete dar pana nu ajung acolo nimeni nu-mi da premiul nobel. :roll:

Image
Andrew
Site Admin

Postby adibadro on Thu Oct 29, 2009 4:28 am

No quiz.

nu exista nicio competitie de genul asta in care sa se faca test scris :lol: Imagineaza-ti ca poate sunt baieti care se joaca cu yoyo-ul de capul lor, dar fac anumite trick-uri drelativ complexe si poate originale...pur si simplu pentru ca asa le vine lor. hai sa-l depunctam ca nu stie cum se executa tehnic un anumit trick sau nu stie de ce e un anume yoyo mai bun ca altul.

no quiz

Pana acum potentialii participanti au fost de acord cu F.A.S.T. si cu freestyle, asta insemnand categoriile de beginner si intermediate+advanced. Multumita lui tolique (omul care vine cu solutiile) exista si loc/sala pentru a organiza competitia...
regulamentul a fost deja postat si cateva pareri au fost spuse...
premii trebuie sa fie ca na... doar nu ne aruncam la a organiza un concurs doar pentru merite si batai pe umar.

Ce ne tine in loc? trebuie cumva sa adun tot intr-un singur post? ok.
puzzle solver
adibadro

Postby Andrew on Mon Nov 09, 2009 11:51 pm

Requesting status update :evil:

Image
Andrew
Site Admin

Postby tolique on Tue Nov 10, 2009 12:07 am

E unu european in Praga, cine se combina? Tocmai ma intreba unul dintre organizatori daca nu se inscrie nimeni? :lol:
tolique
Ye who posted lots

Postby Andrew on Tue Nov 10, 2009 2:30 am

:lol: Foreal? Cand si cat? :lol:

Image
Andrew
Site Admin

Postby adibadro on Tue Nov 10, 2009 11:18 am

daca nu e prea scump...se poate..mergem ca studenti...ieftin si pe ascuns :P
puzzle solver
adibadro

Postby tolique on Tue Nov 10, 2009 12:21 pm

30-31 Ianuarie, Praga, inscrierea e in jur de 30 oiro si cazarea la un hostel cam vreo 9 oiro pe noapte. Partea interesanta: drum cu avionul daca iti iei azi bilet e pe la 275 oiro. Sunt convins ca gasesti si mai ieftin, dar sub 400 de lei nu cred ca ai sanse. http://eyyc.eu
tolique
Ye who posted lots

Postby adibadro on Mon Dec 07, 2009 11:48 am

Miliarde de scuze pentru "fereastra" de timp care a trecut de cand am promis acest .doc si pana acum. Sper ca putem repune in miscare ce am inceput.

Regulament
puzzle solver
adibadro

Previous

Return to Yo-yo stuff