Over 500!

Stuff that's more or less not about yoyoz

Over 500!

Postby Andrew on Tue Jan 26, 2010 10:02 pm

Nu-i chiar over 9000! dar formul se afla aici de 433 zile. In astea 433 de zile imi place sa cred ca noi toti impreuna am adus yoyoingul mai aproape de coltul asta pustiu al Europei de est, ca ne-am distrat si am invatat si multe alte lucruri frumoase si poetice de acest gen. Nu sunt omul potrivit pentru discursuri lungi deci o sa trec la subiect.

Intrebarea mea ese: ce facem la aniversarea a 500 zile?

Ar fi o idee sa punem in miscare yoyo contestul care a incetinit din multiple motive(ce in mare parte imi sunt necunoscute), dar asta nu depinde de mine. Am putea sa ne intalnim pe undeva, sau ceva complet diferit.

Sugestiile sunt binevenite. Si multumesc pentru ca yoyouiti :mrgreen:
Pe moment sunt in Strainezia, intru/ raspund mai greu

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Yoyo: X-convict
Spambot?: never

Re: Over 500!

Postby yooyma on Tue Jan 26, 2010 11:45 pm

Eu zic ca e o idee buna . Si adica in ce zi pica 500 ? 433 - 500 = 67/31 = 2.16 . Deci cam in prima luna de semestrul 2 . . . Pana atunci ai sesiune . . examene .. uuf
yooyma
Forum wanderer

Yoyo: YYF Velocity

Re: Over 500!

Postby Andrew on Wed Jan 27, 2010 12:44 am

Corect, stiam eu ca uit ceva :D 500 zile o sa se faca pe 4 aprilie 2010 daca nu cumva am calculat gresit ceva pe undeva.

Nu stiu cum e cu sesiunea altora dar a mea se termina pe 12 februarie, cu ultimul examen ceva mai devreme.
Pe moment sunt in Strainezia, intru/ raspund mai greu

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Yoyo: X-convict

Return to Lounge