Juggling Culture Gathering

Stuff that's more or less not about yoyoz

Juggling Culture Gathering

Postby Andrew on Thu Sep 10, 2009 3:08 pm

Oamenii de la juggling culture mai au un eveniment se pare. Cum yoyoingul e aproape cam ca jugglingul dar nu tocmai am putea sa ne ducem sa facem o aparitie. Din inertie proprie mai greu vad ca facem meetinguri, macar sa ne mai vedem si noi la fata pe la meetingurile altora. ;)

Cui ii e lene sa dea click pe link, o sa se intalneasca lumea la Baraka in Herastrau, duminica 13 septembrie, incepand cu ora 16.00, si o sa fie multe poiuri si niste lume cu muzica, si niste lume cu slackline. Pentru cine nu stie, poiurile-s niste cartofi in ciorapi :D Si slackline e o sfoara intinsa dar netensionata :D

Ultima oara cand s-au intalnit a fost si ceva lume cu astro-uri, si o persoana doua cu yoyouri. Sa speram ca o sa fie si acum. Cu ceva noroc poate o sa fie si cineva cu un diabolo, cel putin asa sper, ca tot vreau sa vad cu ce se mananca.
Pe moment sunt in Strainezia, intru/ raspund mai greu

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Yoyo: X-convict
Spambot?: never

Re: Juggling Culture Gathering

Postby adibadro on Thu Sep 10, 2009 10:51 pm

I am ON!!!!
abia astept... l-am ratat pe celalalt and now i'm uberexcited!!!!
serios acum, ar fi frumos sa particip la intrunire si cum am fost absent la cealalta e un prilej mai mult decat bun sa mai iesim in lume..sa va cunosc si eu... ca totusi suntem o comunitate, nu?
puzzle solver
adibadro
creator of the yoyo monster

Yoyo: YoYoJam LynFury

Postby adibadro on Sat Sep 12, 2009 1:42 am

se pare ca tot entuziasmul meu a fost degeaba. duminica nu sunt in bucuresti...de la 7 dimineata incepand... this is BS...
in alto ordine de idei ieri in herastrau a fost un mic concurs de role...ocazie buna de promovare pt yoyoing thus andrew and I went and practiced... hope we get some new members
puzzle solver
adibadro
creator of the yoyo monster

Yoyo: YoYoJam LynFury

Postby tolique on Sun Apr 18, 2010 11:30 pm

Jboing! Partea a doua: http://www.facebook.com/event.php?eid=119581578055259
Nenea de la juggler vad ca nu stie sa ne dea de veste sa ne inghesuim si noi pe acolo, asa ca poate-i luam direct cu asalt :lol:
"Toate calculatoarele asteapta cu aceeasi viteza." - Anonim
tolique
Ye who posted lots

Yoyo: Metal Zero v.2

Postby Andrew on Mon Apr 19, 2010 1:36 am

Inainte la inghesuiala! :mrgreen:
Pe moment sunt in Strainezia, intru/ raspund mai greu

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Yoyo: X-convict

Return to Lounge