Topic de prezentare?

Stuff that's more or less not about yoyoz

Re: Topic de prezentare?

Postby Big Andrew on Wed Nov 11, 2009 5:50 pm

salutare tuturor:D
Ma numesc Andrei, am 17 ani si sunt din Alba Iulia.Momentan detin un Lyn Fury cu oringurile taiate in jumatate(ca sa fie mai unresponsive si sa incapa mai multa ata in gap) dar astept si un Grind Machine v2 de pe yoyonation:D
Am inceput sa descopar aceste minunate jucarii cand eram mai mic ;erau niste chipsuri Pomber parca si aveau in ele cate un mini yoyo(atunci a fost primul contact cu yoyo-urile);mai serios m-a apucat febra acum 1 an si jumatate cand am descoperit siturile din America si Anglia pline de diverse yoyo-uri...urma chiar sa fac o comanda impreuna cu toti ce 25 de colegi de clasa dar nemaifacand niciodata comenzi din strainatate nu am stiut cum se procedeaza si asa am ramas toti fara yoyo-uri.Totusi dupa vreo luna am gasit un site din romania care avea doua modele de yoyo, unul de lemn si unul de metal dar ambele de calitate scazuta, cu ax fix neavand posibilitatea de a face nimic cu ele.
Marea revelatie a avut loc acum vreo luna si jumatate cand cautand plictisit pe google am gasit siteul yoyoromania si am dat acolo de o gama destul de diversificata de yoyo-uri.Cred ca a fost una din cele mai fericite zile din ultima vreme:))
Si de vreo 2 saptamani am primit Lyn Fury-ul de la Andrei, dupa parerea mea un adevarat pasionat caruia ii multumesc pentru efortul depus de a da scanteia comunitatii romanesti de yoyo-eri si pentru ca mi-a raspuns cu multa rabdare la toate intrebarile pe care i le-am pus despre yoyo..si credeti-ma ca i-am pus destule=))...
Eh..si daca nu v-ati plictisit citind "romanul" meu va spun spor la yoyo si la cat mai multe trickuri;)
Big Andrew
Last edited by Andrew on Wed Nov 11, 2009 6:09 pm, edited 1 time in total.
Reason: modificat sa corespunda regulilor forumului
"I'm not fat I'm big boned" =))
Big Andrew
Forum wanderer

Yoyo: Protostar X-Convict
Spambot?: never

Postby Andrew on Wed Nov 11, 2009 6:12 pm

Welcome, simte-te ca acasa, daca ai filmulete, poze, impressi despre yoyoing care vrei sal le impartasesti we're all ears.
Pe moment sunt in Strainezia, intru/ raspund mai greu

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Yoyo: X-convict

Postby yooyma on Sat Nov 14, 2009 5:26 pm

23 b B Mihai

In lipsa de alt ceva am cele doua minunatii de pe fungift , cel de metal si cel de lemn . Cel de lemn e .. de lemn . Cel de metal deja e tunat . Da , face sleep :)
E un yoyo imposibil datorila creativitatii total imbesile a celor care l`au facut adica au facu niste gaurele prin zona pe unde ar trebui sa alunece sfoara spre ax . Am pus niste folie reflectorizanta metalizata lucioasa peste gauri si acum pot face max vro 5 loops .
Asta si faptul ca ata era pusa prost pe yoyo adica , era cu nod prinsa de ax si in capatul de unde se tine ata era fix partea cu bucla care trebuia pusa pe ax . Imagine the brainz behind that .

Vreau sa imi iau niste alte modele de loop si de tricks undeva la urmatoarea comanda .
yooyma
Forum wanderer

Yoyo: YYF Velocity

Postby Andrew on Sat Nov 14, 2009 5:58 pm

Cunosc minunea aia de pe fungift. E relativ ok in comparatie cu yoyouri de lemn dar nu prea poti sa faci mare lucru cu el(in afara de a-ti da in cap ceva mai tare :D )

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Postby tolique on Wed Nov 18, 2009 12:46 pm

Bine ati venit... toti cei care v-ati prezentat. Si pentru ca a inceput sa fie ceva activitate mai bagati-va in seama si pe aici:

Concurs de YoYo
Numele Comunitatii
"Toate calculatoarele asteapta cu aceeasi viteza." - Anonim
tolique
Ye who posted lots

Yoyo: Metal Zero v.2

Postby Yuji on Thu Mar 18, 2010 5:11 pm

Hey hey yoyo people.
Sunt Rares am 20 de ani, sunt din Brasov dar acum sunt student in Cluj Napoca.
Sunt un adevarat noob in yoyo... dar vreau sa invat...
dar prima data .... de unde cumpar yoyo si cu ce fel de yoyo sa incep? :D
ms mult.
Yuji
Ghost

Yoyo: none

Postby tolique on Thu Mar 18, 2010 5:17 pm

Mai lurk-uieste si tu prin forum ca e plin de pareri la YoYo Stuff, daca nu-ti gasesti ceva chiar pe placul tau mai pune o intrebare doua si te ajuta cineva.
Yoyo faci rost ori prin forumul asta, cu comanda la care astepti in functie de cati oameni se strang, bla bla bla, exemple pe aici Comenzi

Sau mai sunt doua magazine pe la noi, primul pe care ti-l recomand e: Juggler.ro si al doilea e YoYoRomania

Asteptam vesti de la tine :)
"Toate calculatoarele asteapta cu aceeasi viteza." - Anonim
tolique
Ye who posted lots

Yoyo: Metal Zero v.2

Postby Andrew on Fri Mar 19, 2010 12:55 am

Salut salut, vad ca Tolique ti-a zis totul pe sccurt si ti-a zis bine.

Relativ ieftin ai mai putea sa iesi si de la http://www.theyostore.com/ dar nu garantez pentru ei.

Deci, daca ai intrebari sunt binevenite :D

Image
Andrew
Site Admin

Previous

Return to Lounge