Sincer, risipa de bani. Mai bine mai puneai inca 20$ si iti luai Frantic sau Hectic sau Dv888. Personal mi se pare mai prost DM decat Lyn, poate chiar si un Speeder daca vroiai sa dai mai multi bani.
"Toate calculatoarele asteapta cu aceeasi viteza." - Anonim
Mai tolique, nu poti sa spui mai bine bagai inca 50% din valoarea yoyoului, sunt o gramada de bani
Eu din cat am apucat sa ma joc cu dm-ul lui musicvicious nu era chiar atat de rau. Bine, era mare, greu, cu raspuns hibrid, dar era si foarte stabil si se invartea mult.
Poti sa treci la chestii avansate si cu un lyn no problem, de exemplu unele din chestiile de la "master tricks" de pe yoyoexpert ai putea sa le faci pe un lyn no problem. Oricum degeaba incercam sa te convingem sa nu-ti iei darm magic daca tot vine saptamana viitoare. Sa-l stapanesti sanatos
Si pentru videouri poti sa folosesti tag-ul astfel:
Pe moment sunt in Strainezia, intru/ raspund mai greu
If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
ft bine big andrew dar te misti cam incet!!!daca mai exersezi la o viteza mai mare ar fi mai bn si trikurile care le faci in viteza mai mare arata mai bn
uitati aici ultimul meu video pot face trickurile mai repede dar asta e stilul meu ...imi place sa le fac mai slow pe un fundal hiphop stiu ca nu am progresat foarte mult fata de ultimul video dar acesta e primul video in care ma joc cu X-Convict si totodata astept sugestii pentru imbunatatiri ca sa stiu ce trebuie facut la viitoarele filme
Foloseste si tu tag-ul de video(pe asta ti-l fac eu), daca tot o sa faci videouri ti-as sugera sa deschizi un topic nou unde sa le tot pui, asa se poate vedea progresia si e mai ordonat
Edit: acum ca m-am uitat, nu am de sugerat decat: -mai multa lumina -incearca sa treci dintr-un trick in altul fara sa te opresti dupa fiecare, din caet vad nu cred ca ai avea probleme cu asta
Pe moment sunt in Strainezia, intru/ raspund mai greu
If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Am pus deoparte Lyn Fury-ul si X-Convictul si am facut loc noii mele achizitii:D...The YYF Protostar
aici este un demo cu 2-3 trickuri...un warmup pentru ce o sa urmeze pesta aproximativ o saptamana:P stiu ca din nou nu se vede ata..dar tinand cont ca deabia azi am primit yoyo-ul si am fost nerabdator sa il incerc m-a prins seara si nu am putut filma cum trebuie....dar full sessionul promit ca va fi unul din cele mai bune filme facute de mine:D
Sa ma ierti ca ti-am testat protostar-ul si intradevar e cel mai bun plastic pe care am pus mana, dar o sa fii mult mai incantat de frantic pe care il stiam dinainte. Intr-o ora sunt pe drum ca m-au sunat nenii de la curier.
P.S.: Felicitari pentru videouri.
"Toate calculatoarele asteapta cu aceeasi viteza." - Anonim