Am fost la magazinul ala si mi`am luat powerball . Nu au fan courier sau plata ramburs . Caro ii zice la magazin , pe stefan cel mare langa stadionul dinamo . Preturile sunt total aiurea , am dat in final 80 lei pe unul care pe site era 53.88 . Cand i-am zis aluia ca pe site sunt alte preturi s-a dus la calculator si mi-a citit naiba stie de unde cum ca preturile sunt valabile numai online . Bine online dar 80-53 face 27 . Nene ce preturi . Pe site zice ceva aiurea de garantie pe viata . Nu sufar dupa garantia asta pe viata dar erau un tip si o tipa in magazin care vindeau , aia vroia sa imi scrie pe garantie 2 luni , am zis ca pe site scria alt ceva si a zis ca nu ca e de 3 luni

Sooper

. Vroiam sa imi iau macar cu leduri dar nu aveau decat : asta simplu fara led si fara inregistrare a rotatiilor sau unu cu led si inregistrare la 150 roni . Am zis ca nu merita . Ala cu led si cu afisaj costa pe site 129 roni . In magazin alt pret .. aiurea rau . Afisaj de ala electronic se poade adauga separat . Cica "accesoriu" . Pe site costa 47 de lei . Daca il iau din magazin naiba stie cat face

. Oricum raman aici cu achizitiile . Am sa pun eventual niste poze cu minunatia .