Lista cu ce nu vreau sa vad pe forum si reguli de utilizare*:
Injuraturi
Insulte sau discriminari pe baza de religie, rasa, sex, varsta**, nationalitate, si restul.
L1mb@hj d'h@$t@h lol (Limbaj d'asta) - daca imi ia mai mult decat o perioada de timp acceptabila*** sa citesc ce ai scris iti sterg postul.
Nimanui nu-i place sa raspunda la aceasi intrebare de mai mult de 5 ori, deci cautati prin forum raspunsul la orice intrebare care o veti avea macar 5-15 minute inainte de a o intreba. Am pregatit si cateva linkuri utile.
Nu este recomandat sa postati numere de telefon/ adrese de email in topicuri. Acestea sunt vizibile de oricine si yoyo.o-o.ro sau oricine asociat cu site-ul nu este raspunzator pentru cine vede/ colecteaza aceaste informatii.
Pentru orice link cu caracter comercial, fie daca este pentru o afacere proprie, al unui prieten, o ruda, donatii, doar vrei sa ne informezi despre o modalitate de a face bani gratis, a ne mari/micsora diferite parti ale corpului, doctorii, sau ce ma mai hotarasc eu spontan trebuie obtinuta o aprobare scrisa de la admin.(puteti sa-i multumiti pentru asta lui borzasiandras care a tinut sa ne faca cunoscuta o minunata schema piramidala)
Exceptii:
Magazine ce comercializeaza yoyouri, astea se pot posta aici: yoyo-shops-t37.html
Linkuri de referrer la jocuri online(pe moment)
Nerespectarea regulilor poate aduce consecinte in diverse marimi forme si culori.****
Regulile se pot si se vor modifica la intervale de timp aleatorii. Sunteti in permanenta de accord cu ce scrie aici deci este datoria voastra sa verificati des.
****in funcie de stoc