Forum rules

Stuff that's more or less not about yoyoz

Forum rules

Postby Andrew on Fri Dec 19, 2008 2:40 pm

Lista cu ce nu vreau sa vad pe forum si reguli de utilizare*:

Injuraturi

Insulte sau discriminari pe baza de religie, rasa, sex, varsta**, nationalitate, si restul.

L1mb@hj d'h@$t@h lol (Limbaj d'asta) - daca imi ia mai mult decat o perioada de timp acceptabila*** sa citesc ce ai scris iti sterg postul.

Nimanui nu-i place sa raspunda la aceasi intrebare de mai mult de 5 ori, deci cautati prin forum raspunsul la orice intrebare care o veti avea macar 5-15 minute inainte de a o intreba. Am pregatit si cateva linkuri utile.

Nu este recomandat sa postati numere de telefon/ adrese de email in topicuri. Acestea sunt vizibile de oricine si yoyo.o-o.ro sau oricine asociat cu site-ul nu este raspunzator pentru cine vede/ colecteaza aceaste informatii.

Pentru orice link cu caracter comercial, fie daca este pentru o afacere proprie, al unui prieten, o ruda, donatii, doar vrei sa ne informezi despre o modalitate de a face bani gratis, a ne mari/micsora diferite parti ale corpului, doctorii, sau ce ma mai hotarasc eu spontan trebuie obtinuta o aprobare scrisa de la admin.(puteti sa-i multumiti pentru asta lui borzasiandras care a tinut sa ne faca cunoscuta o minunata schema piramidala)
Exceptii:
Magazine ce comercializeaza yoyouri, astea se pot posta aici: yoyo-shops-t37.html
Linkuri de referrer la jocuri online(pe moment)

Nerespectarea regulilor poate aduce consecinte in diverse marimi forme si culori.****
Regulile se pot si se vor modifica la intervale de timp aleatorii. Sunteti in permanenta de accord cu ce scrie aici deci este datoria voastra sa verificati des.
****in funcie de stoc
Pe moment sunt in Strainezia, intru/ raspund mai greu

If you love your yoyo let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then you should learn binds.
Image
Andrew
Site Admin

Yoyo: X-convict
Spambot?: never

Return to Lounge