Yoyo meet extravaganzza!

Stuff that's more or less not about yoyoz

Cand?

Poll ended at Sat May 09, 2009 10:02 pm

Mai devreme de 13
0
No votes
13
1
14%
Intre 13 si 17
4
57%
17
1
14%
Mai tarziu de 17
1
14%

Total votes : 7

Re: Yoyo meet extravaganzza!

Postby by2tza on Wed May 13, 2009 2:37 pm

A fost super ar trebui sa mai fie o intrunire de genul acesta, bineinteles dupa sesiune (unii) sa ne intalnim si sa mai discutam in timp ce facem trick-uri:D.Am descoperit persoane noi (Catalin/Claudiu nu stiu cum sa iti zic :P asa ca nu te supara, Matt, BaBaie, Maverick (daca nu ma insel, tipul cu ochelari si camasa neagra), tipul cu yoyo Microsoft (sorry nu stiu cum te cheama) si tipul cu yoyo anti-prost :lol: (sorry nici pe tine nu am retinut cum te cheama)).
Pentru întrebări puteţi să mă contactaţi pe PM sau când sunt pe CHAT puteţi să mă întrebaţi în direct.
by2tza
The Dude

Yoyo: Shinwoo Phantom
Spambot?: never

Postby tolique on Wed May 13, 2009 3:00 pm

Numele din buletin e Catalin, dar i se spune Claudiu a.k.a. musicvicious. Maverick era yoyo-ul cu care a venit, unul dintre ele, nu cred ca era si porecla in acelasi timp. :lol: Ala cu yoyo anti-prost a venit doar asa ca ne stiam si era cu Claudiu.

Mai am niste musterii care nu au venit si sunt oarecum la nivelul incepator, dar nu stiu de ce nu au vrut sa vina?? :|

Totusi ce am remarcat eu este ca trebuie sa ma pun cu burta pe yoyo si sa trec la unul de plastic si rulment mare pentru ca mi-e mila de ala si nici nu se misca cum as fi vrut. :lol:

Poate pe un 23 Mai mai facem o iesire asa de proba sau mai incolo cand nu mai are lumea sesiuni si chestii de acest gen.
"Toate calculatoarele asteapta cu aceeasi viteza." - Anonim
tolique
Ye who posted lots

Yoyo: Metal Zero v.2

Postby BaBaie on Thu May 14, 2009 2:26 pm

tolique wrote: Maverick era yoyo-ul cu care a venit, unul dintre ele, nu cred ca era si porecla in acelasi timp. :lol:

Porecla celui care avea un Yomega Maverick este.... Maverick. Si-a luat yoyo-ul pentru ca asta ii e porecla.
BaBaie
Not a spam bot

Yoyo: FHZero GrindMachine

Postby tolique on Thu May 14, 2009 2:30 pm

:lol: :lol: :lol:
"Toate calculatoarele asteapta cu aceeasi viteza." - Anonim
tolique
Ye who posted lots

Yoyo: Metal Zero v.2

Postby by2tza on Mon May 18, 2009 8:57 pm

Dupa sesiune ar fi ok sa ne mai intalnim odata. Acum depinde de sesiunea fiecaruia. Veniti cu propuneri. Iunie/Iulie.
Pentru întrebări puteţi să mă contactaţi pe PM sau când sunt pe CHAT puteţi să mă întrebaţi în direct.
by2tza
The Dude

Yoyo: Shinwoo Phantom

Postby antrax_alex on Tue Jun 16, 2009 11:44 am

Asa mai vorbim. E mai ok sa ne intalnim noi in parc si sa aruncam :). Pacat ca abia incepe sesiunea.
antrax_alex
Forum wanderer

Yoyo: YYF Skyline + Lyn

Previous

Return to Lounge